Maak kennis met het Eco warehouse Team

  Bedrijfsteam

  Ellen Visser

  Ellen is de oprichtster van Eco warehouse. Ze is het brein en hart van het bedrijf. Met haar visie en drijfveer heeft zij Eco warehouse opgebouwd en zal deze groei nog verder doorzetten, om te kunnen bijdragen aan een meer duurzame wereld.  

  Wanneer je vragen hebt over duurzaamheid,  merken wil voorstellen voor ons assortiment, of wat dan ook met betrekking tot zaken doen en zero waste; je kunt Ellen bereiken via: ellen@ecowarehouse.nl

  Bedrijfsteam

  Polle van Twillert

  Polle is de algemeen manager van Eco warehouse. Met zijn 'hands-on' mentatliteit regelt hij alles.

  Wanneer je wil overleggen over het assortiment voor in je winkel, samenwerkingen, graag bij ons wil komen werken, noem maar op; dan kun je Polle bereiken via: polle@ecowarehouse.nlPolle gaat graat het gesprek met je aan!

  Bedrijfsteam

  Johan Visser

  Johan is behalve zakenpartner, ook de echtgenoot van onze oprichtster Ellen.
  Toen Ellen Eco warehouse begon, hielp Johan op het moment dat het aantal klanten en orders hard ging groeien. Nu is zijn voornaamste focus he vanaf een afstand ondersteunen van Ellen met de groei van het bedrijf en heeft hij altijd zijn ogen en oren open voor het vinden van mooie nieuwe innovatieve producten. 

  Je kunt Johan bereiken via: johan@ecowarehouse.nl 

  Bedrijfsteam

  Desirée Eggenkamp

  Desirée is de allereerste medewerkster binnen Eco warehouse. Zij maakt deel uit van het fulfilment team. Naast het feit dat zij ervoor zorgt dat je bestelling netjes en verzorgd naar je verstuurd wordt, zorgt zij er in het magazijn voor dat alles structureerd en opgeruimd is. 

  Je kunt Desirée bereiken via:   logistics@ecowarehouse.nl 

  Bedrijfsteam

  Connie van Leeuwen

  Connie maakt ook deel uit van ons fulfilment team. Ondanks het feit dat zij part-time werkt, zit ze fulltime in ons hart en ons team. Naast het feit dat Connie haar werkt zeer zorgvuldig doet, zijn ook haar bakkunsten zeer populair bij het hele team!  

  Samen met Desirée verzet ze bergen, en soms bedoelen we dat zelfs letterlijk! Ze zijn een fantastisch team samen die met veel passie en veel lol ervoor zorgen dat alles perfect verloopt! Je kunt Connie bereiken via: logistics@ecowarehouse.nl  

  Bedrijfsteam

  Fleurine Hugo-Kalff

  Fleurine versterkt ons team als Service Manager France. Zij vertegenwoordigt ons in het mooie Frankrijk. Fleurine vindt het fantastisch dat ook in Frankrijk steeds meer mensen een meer duurzame en zero-waste wereld nastreven. 

  Wanneer je meer wilt weten over zero-waste in Frankrijk, of je Franse taal wilt oefenen; dan kun je haar bereiken via:  fleurine@ecowarehouse.nl 

  Bedrijfsteam

  Lisa Kippers

  Lisa is onderdeel van ons marketingteam. Samen met Ellen en 'de andere' Lisa, is zij de drijvende kracht achter onze marketing activiteiten.  

  Lisa houdt van de natuur, en je kunt haar zelfs 's nachts wakker maken voor een rock of metal festival.

  Lisa gelooft in een wereld waar we in harmonie leven met de natuur en onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu. Je kunt Lisa bereiken via: lisa@thisisgesty.nl

  Bedrijfsteam

  Lisa Schonenberg

  Lisa is onze 'andere' Lisa. Het lijkt wel of de naam Lisa synoniem is voor een topper in marketing. Samen met de 'andere' Lisa is zij deel van ons marketingteam. Als klein meisje ontdekte Lisa al de kunst van het schrijven en de kracht van tekst.  

  Lisa heef als communicatie adviseur gewerkt bij Solidaridad, een NGO met de focus op wereldwijde duurzame economische ontwikkeling.Met deze ervaring is zij specialist geworden in duurzame onderwerpen.
  Je kunt Lisa bereiken via info@verhalenbrein.nl